Dit product is helaas niet leverbaar in uw land

Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat 6 Tab

€ 12,50

€ 9,37

aanbieding
  • Op dit moment niet leverbaar
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 705-420

Beaphar Vlo Kill+ anti-vlooien tabletten kat en hond tot 11kg

Geschikt voor kleine honden en katten vanaf 4 weken met een gewicht van 1 tot 11 kilogram. Het middel werkt snel en zorgt ervoor dat alle aanwezige vlooien op het dier dood gaan. Om de mogelijk aanwezige vlooieneitjes te bestrijden zal er nog behandeld moeten worden met een aanvullende middel zoals Beaphar fiprotec. En vergeet ook niet om de omgeving van je hond of kat te behandelen met een anti-vlooienspray.
  • Werkt razendsnel, binnen 15 minuten.
  • Doodt alle vlooien binnen 6 uur
  • Is veilig voor mens en dier
  • Is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen
  • Mag preventief gebruikt worden

Meer informatie over Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat

Werkzame stof:

Nitenpyram 11,4 mg/tablet

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlo Kill

Eén Beaphar Vlo Kill+ kan worden toegediend aan katten en kleine honden met een gewicht van 1 tot 11 kg wanneer er sprake is van een vlooienbesmetting. Bij een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de hond elke of om de dag te behandelen totdat de besmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag mag er niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten kunnen in het voer verstopt worden om zo de anti vlooien tablet gemakkelijk toe te dienen.

Vlo Kill heeft geen blijvende werking en doodt enkel de volwassen vlooien. Om herinfectie te voorkomen wordt het aanbevolen om de onvolwassen stadia van de vlo te bestrijden.

Lees voor meer informatie over dit product de bijsluiter van Beaphar Vlo Kill +.

Let op! Niet toedienen aan dieren die jonger zijn dan 4 weken, of die minder wegen dan 1 kg. De Beaphar Vlo Kill kan ook gegeven worden aan drachtige en lacterende teven.

Beaphar Vlo Kill+ voor kat en hond tot 11kg online kopen

Beaphar Vlo Kill+ kopen doe je gemakkelijk en veilig online op Huisdierplein. Vandaag online Beaphar Vlo Kill besteld is morgen in huis. Daarnaast vind je op Huisdierplein regelmatig een goede Beaphar aanbieding.

Productinformatie over Beaphar Vlo Kill + Kleine Hond-Kat

Reviews

Deborah 07-08-2016 Werkt helemaal niet. Onze 5 honden zitten na 1 week nog steeds nog steeds onder de vlooien. ANTWOORD: Dit middel werkt kortdurig om de vlooien die op de hond of kat aanwezig zijn te doden. Nadien moet er nog behandeld worden zodat de vlooien ook daadwerkelijk wegblijven. Denk bijvoorbeeld aan de beaphar fipronil.
johan 27-05-2016 verschillende keren besteld omdat het het enige produkt was dat echt hielp. nu mag het niet meer geleverd worden in belgie. doordat mijn zoon veel in omgeving komt met zijn werk waar honden en katten zijn en deze niet altijd vlo vrij zijn en deze natuurlijk naar huis meeneemt waren deze produkten echt goed.
Nicolai van der Staaij 05-04-2016 dit is een zeer goed product om je kathond vlo vrij te krijgen maar vergeet niet om er andere behandelingen naast te doen. dit product bestrijd alleen vlooien op het dier zelf en niet in de omgeving
Albert 20-03-2015 De Beaphar Vlo Kill Antivlooien Tabletten hebben ervoor gezorgd dat onze hond snel weer vlovrij was. Hij is nu weer helemaal de oude en we genieten nog steeds elke dag van hem. Top product dus
hanneke 18-12-2014 Vlo kill tabletten werken perfect bij mijn schnauzer en katje, handig dat je deze vlooientabletten voor beide kunt gebruiken. binnen een half uur zijn de vlooien weg.
Wesley 13-11-2014 Toen mijn hond vlooien kreeg vond ik het zo zielig. Ik heb gelijk dit product aangeschaft en heb er totaal geen spijt van. De snelle werking klopte, want mijn hond was snel vlovrij.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook: